Bagn Pølsemakeri AS

A
Proff Premium rating
A Lav risiko
Org nr992 041 684
AdresseVollskogvegen 8, 2930 Bagn

Vi fører den tradisjonsrike spekematproduksjon videre, som går mange generasjoner tilbake. Spekepølse blir produsert av Bagn Pølsemakeri AS etter gamle tradisjonsresepter og meste av råstoffene fra dalens spisskammers. Spekepølsene blir speket langtidstørket i ca 12 til 20 uker i den kalde og friske Valdres luften. Produksjoner skjer på den kalde og tørre årstiden fra desember til april. Speket/tørket på spekelåver som ligger på vel 500 m.o.h. Spekepølse får sitt særpreg ved at de ikke er røkt og at de blir natur tørket etter naturens klimasvingninger og med lang speketid.

Profile-7077081

Autorisasjoner

Mer info fra Forvalt

Bagn Pølsemakeri AS

Org nr 992 041 684

Utvidet firma- og kredittinformasjon

Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:

  • Rating, score og kredittvurdering

  • Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene

  • Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål

  • Historisk firma- og rolleinformasjon

  • E-postvarsling på endringer i selskaper du følger

Vil du vite mer om hva Proff™ kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Din kontaktinfo