Bagn Pølsemakeri AS
Vi fører den tradisjonsrike spekematproduksjon videre, som går mange generasjoner tilbake. Spekepølse blir produsert av Bagn Pølsemakeri AS etter gamle tradisjonsresepter og meste av råstoffene fra dalens spisskammers. Spekepølsene blir speket langtidstørket i ca 12 til 20 uker i den kalde og friske Valdres luften. Produksjoner skjer på den kalde og tørre årstiden fra desember til april. Speket/tørket på spekelåver som ligger på vel 500 m.o.h. Spekepølse får sitt særpreg ved at de ikke er røkt og at de blir natur tørket etter naturens klimasvingninger og med lang speketid.
Ta gode beslutninger raskt med
Proff Premium API'erIndikatorer
Nøkkeltall
2019-12 | 2020-12 | 2021-12 | 2022-12 | 2023-12 | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Totalrentabilitet i % (Lønnsomhet) | 8,5 | 9,7 | 7,9 | 4,7 | 2 | |
Resultat av driften i % | 15 | 13,5 | 10,7 | 6,1 | 2,5 | |
Egenkapitalens rentabilitet før skatt i % | 21,5 | 24,3 | 17 | −2,8 | −32,7 | |
Likviditetsgrad 1 | 2,24 | 2,92 | 2,99 | 2,21 | 1,74 | |
Egenkapital i % (Soliditet) | 17,4 | 21,8 | 20,5 | 19,4 | 15,3 | |
Gjeldsgrad | 4,7 | 3,6 | 3,9 | 4,2 | 5,5 |
Mer info fra Forvalt
Bagn Pølsemakeri AS
Org nr 992 041 684
Utvidet firma- og kredittinformasjon
Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:
Rating, score og kredittvurdering
Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene
Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål
Historisk firma- og rolleinformasjon
E-postvarsling på endringer i selskaper du følger