Proff
Proff
Profile-7063268
Enkelt, effektivt og riktig!
Profile-7063267

Sticos AS

Org nr934 228 391
AdresseRanheimsvegen 9, 7044 Trondheim

Sticos AS ble etablert i 1983 og er en ledende aktør innen programvare, kurs og rådgivning innen økonomi, personal og ledelse. Selskapet er kjent for sin sterke kompetanse og har etablert seg som en stødig partner for alle som jobber med regnskap, skatt, lønn, merverdiavgift og arbeidsrett. 

Produktporteføljen inkluderer blant annet: 

Sticos Oppslag, et juridisk oppslagsverk som gir oppdatert og pålitelig informasjon innen regnskap, skatt, lønn og arbeidsrett, samlet på ett sted. I tillegg til godt forklart regelverk, får du også en rekke tidsbesparende verktøy, sjekklister og dokumentgeneratorer som forenkler ditt arbeid. 

Sticos Oversikt, det eneste verktøyet en regnskapsfører trenger for effektiv oppdragsstyring og kvalitetssikring. Med Sticos Oversikt får man komplett oversikt over kunder, tidsfrister og gjøremål, samtidig som arbeidet utføres og dokumenteres i tråd med GRFS. Systemet er integrert med regnskapsprogrammene dine og har egne moduler for timeregistrering, ressursplanlegging, avstemming, hvitvasking og risikovurdering.

Sticos Personal, digitale håndbøker for ledere og ansatte. Den skybaserte løsningen gjør det enkelt å oppfylle lovpålagte krav, og sikrer gode rutiner i personalarbeidet. Sticos Personal inneholder personalhåndbok, lederhåndbok og HMS-håndbok.

Sticos Kurs gir deg kompetanseutvikling og etterutdanning. Kursene sikrer at bedriften holder seg faglig oppdatert på lovendringer og beste praksis. 

Sticos Descartes, ISA-compliant revisjonsmetodikk og nettbasert programvare. Revisoren veiledes gjennom revisjonsprosessen steg for steg og støttes i å effektivt dokumentere revisjonen.

Som Sticos-kunde har du også faglig veiledning fra fagekspertene våre inkludert i lisensen. Sticos Fagsupport gir deg raskt svar på faglige problemstillinger og hjelp til å forstå regelverket, helt uten ekstra kostnad

50 siste kunngjøringer

Kilde: Brønnøysundregistrene


Åpningstider

Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
8:00 - 16:00
Onsdag
8:00 - 16:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 16:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Telefon er åpen hverdager kl 09:00 - 11:30

Mer info fra Forvalt

Sticos AS

Org nr 934 228 391

Utvidet firma- og kredittinformasjon

Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:

  • Rating, score og kredittvurdering

  • Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene

  • Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål

  • Historisk firma- og rolleinformasjon

  • E-postvarsling på endringer i selskaper du følger

Vil du vite mer om hva Proff™ kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Din kontaktinfo