Proff
Proff

Melhus Elektro Varmepumper AS

Org nr926 645 870
AdresseØstre Rosten 84 C, 7075 Tiller

Melhus Elektro Varmepumper er en liten bedrift som har medarbeidere med høy faglig kompetanse og bred erfaring innen montering, service og reparasjon av de fleste merker . Vi utfører oppdrag både for bedrifter og private. Firmaet legger vekt på å utføre arbeidet innen tidsplan ved å møte opp til avtalt tid og jobbe raskt , grundig og effektivt . Vi har ingen skjulte kostnader utenom avtalt pris og søker å ha fornøyde kunder..
Vi utfører varmepumpe- og elektroinstallasjoner på nye prosjekter, eksisterende boliger, hytter m.m. i hele Trøndelag. Varmekilde og strømanlegg leveres til pakkepris.
Bedriften er F-gass sertifisert og registrert, og de ansatte har høyeste nivå personsertifisering. Alle oppdrag utføres etter F-gass-forordningen.
Vi har fokus på salg og installering , men tilbyr også våre kunder service på forskjellige typer av varmepumper. Med jevnlig vedlikehold og service har din varmepumpe lengre levetid og gir bedre effekt under dens levetid.
ME Varmepumper tilbyr også enkel, rask og profesjonell feilsøking og reparasjoner av de mest kjente merker på markedet. Vi kan både luft-luft og luft-vann varmepumper. Etter diagnosetest kan vi tilby pris på deler og arbeidskostnader for reparasjon.

4 siste kunngjøringer

DatoKunngjøring
25.02.2023Godkjente årsregnskap
09.02.2023Endring av daglig leder
30.04.2022Godkjente årsregnskap
22.02.2021Nyregistrering
Profile-7059875

Bedriftens lenker


Autorisasjoner

Mer info fra Forvalt

Melhus Elektro Varmepumper AS

Org nr 926 645 870

Utvidet firma- og kredittinformasjon

Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:

  • Rating, score og kredittvurdering

  • Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene

  • Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål

  • Historisk firma- og rolleinformasjon

  • E-postvarsling på endringer i selskaper du følger

Vil du vite mer om hva Proff™ kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Din kontaktinfo