Proff
Proff

Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor

Org nr920 762 220
AdresseMiddelthuns gate 27, 0368 Oslo

Indikatorer

Likviditet
Tillfredsst.
1,23
2021:
Tillfredsst. 1,29
Lønnsomhet
Ikke tilfredsst.
0,3 %
2021:
Ikke tilfredsst. 0,5 %
Soliditet
Svak
6,2 %
2021:
Svak 6,2 %
Kilde: Brønnøysundregistrene

Nøkkeltall

2022-122021-122020-122019-12
Totalrentabilitet i % (Lønnsomhet)0,30,5265
Resultat av driften i %0,10,312,93,1
Egenkapitalens rentabilitet før skatt i %1,53,5−626,2−17,2
Likviditetsgrad 11,231,291,311,09
Egenkapital i % (Soliditet)6,26,26,6−25,2
Gjeldsgrad15,215,114,2−5
Kilde: Brønnøysundregistrene

Panteheftelser og andre tinglysinger

Det finnes ingen panteheftelser eller tinglysinger på denne bedriften.

For detaljert informasjon om panteheftelser prøv vår utvidede tjeneste Proff® Forvalt.

Prøv Proff® Forvalt gratis i 7 dager. Klikk her
Kilde: Brønnøysundregistrene

Mer info fra Forvalt

Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor

Org nr 920 762 220

Utvidet firma- og kredittinformasjon

Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:

  • Rating, score og kredittvurdering

  • Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene

  • Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål

  • Historisk firma- og rolleinformasjon

  • E-postvarsling på endringer i selskaper du følger

Vil du vite mer om hva Proff™ kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Din kontaktinfo