Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor
Org nr920 762 220
AdresseMiddelthuns gate 27, 0368 Oslo
Indikatorer
Likviditet
Tillfredsst.
1,232021:Tillfredsst. 1,29
Lønnsomhet
Ikke tilfredsst.
0,3 %2021:Ikke tilfredsst. 0,5 %
Soliditet
Svak
6,2 %2021:Svak 6,2 %
Kilde: Brønnøysundregistrene
Nøkkeltall
2022-12 | 2021-12 | 2020-12 | 2019-12 | ||
---|---|---|---|---|---|
Totalrentabilitet i % (Lønnsomhet) | 0,3 | 0,5 | 26 | 5 | |
Resultat av driften i % | 0,1 | 0,3 | 12,9 | 3,1 | |
Egenkapitalens rentabilitet før skatt i % | 1,5 | 3,5 | −626,2 | −17,2 | |
Likviditetsgrad 1 | 1,23 | 1,29 | 1,31 | 1,09 | |
Egenkapital i % (Soliditet) | 6,2 | 6,2 | 6,6 | −25,2 | |
Gjeldsgrad | 15,2 | 15,1 | 14,2 | −5 |
Panteheftelser og andre tinglysinger
Det finnes ingen panteheftelser eller tinglysinger på denne bedriften.
For detaljert informasjon om panteheftelser prøv vår utvidede tjeneste Proff® Forvalt.
Prøv Proff® Forvalt gratis i 7 dager. Klikk herKilde: Brønnøysundregistrene
Mer info fra Forvalt
Baker- og Konditorbransjens Opplæringskontor
Org nr 920 762 220
Utvidet firma- og kredittinformasjon
Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:
Rating, score og kredittvurdering
Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene
Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål
Historisk firma- og rolleinformasjon
E-postvarsling på endringer i selskaper du følger