Proff
Proff

Sørensens Bakeri Hans Olav Sørensen

Org nr952 744 984
Telefon467 45 304
Adresse7580 Selbu

Regnskap og nøkkeltall

Beløp i hele 1000
Sum driftsinntekter 20142 639 NOK
Resultat før skatt 201471 NOK
SelskapsformENK
Etableringsår1995
Ansatte

Nøkkeltall

Likviditet
Meget god
5,87
Lønnsomhet
Svak
2,6 %
Soliditet
Meget god
80,5 %
Regnskap2014
Sum driftsinntekter2 639
Driftsresultat38
Resultat før skatt71
Årsresultat71
Sum eiendeler2 789
ValutaNOK
Sum driftsinntekter

Vil du vite en bedrifts virkelige verdi? Verdivurdering inkl. regnskapsrapport og bransjesammenligning. Se eksempel

Kilde: Brønnøysundregistrene

Kontaktopplysninger

Telefon467 45 304
Adresse7580 SelbuPostadresse7580 Selbu

Offisiell foretaksinformasjon

Juridisk navnHANS OLAV SØRENSENOrg nr952 744 984SelskapsformEnkeltpersonforetakNACE-bransje
53.200 Andre post- og budtjenester
InnehaverHans Olav Sørensen
Telefon73 81 72 92AdresseSelbuvegen 1694, 7580 SelbuPostadressePostboks 34, 7580 SelbuRegistrert i
MVA
Foretaksregisteret (19.02.1995)
NAV aa-registeret
Frivillighetsreg
Registreringsdato19.02.1995
Kilde: Brønnøysundregistrene

Ledelse/administrasjon

Kilde: Brønnøysundregistrene

Bransjer og Søkeord

Kilde: Proff

CRM integrasjon

Proff API gjør det enklere å integrere daglig oppdatert bedriftsinformasjon i dine systemer og applikasjoner på en standardisert måte.

Mer info fra Forvalt

Sørensens Bakeri Hans Olav Sørensen

Org nr 952 744 984

Utvidet firma- og kredittinformasjon

Vår Premium tjeneste Proff® Forvalt gir deg komplett oversikt over firmaer og roller i norsk næringsliv:

  • Rating, score og kredittvurdering

  • Betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolene

  • Segmenteringsverktøy for å ta ut lister til markeds- og analyseformål

  • Historisk firma- og rolleinformasjon

  • E-postvarsling på endringer i selskaper du følger

Vil du vite mer om hva Proff™ kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Vi kontakter deg for en uforpliktende prat.

Din kontaktinfo