Jan Gunnar Øvestad
Roller
LEDELSE/ADMINISTRASJON
- Viser 5 av 7Rolle | Bedrift | Ansatte | Sum driftsinntekter | Totalrentabilitet i % |
---|---|---|---|---|
Rolle | ||||
Daglig leder | Madlakrossen 10 AS | - | 305 NOK (2023) | 4,8 % (2023) |
Daglig leder | Madlakrossen Sushi AS | 20 | 10 342 NOK (2023) | 21,5 % (2023) |
Daglig leder | Sushi Mariero AS | 20 | 5 540 NOK (2023) | 19,8 % (2023) |
Daglig leder | Sushi Tasta AS | 24 | 6 715 NOK (2023) | 24 % (2023) |
Kontaktperson | Ganddal Sushi AS | 7 | 5 108 NOK (2023) | 22,3 % (2023) |
Daglig leder Bedrift Ansatte - Sum driftsinntekter 305 NOK (2023) Totalrentabilitet i % 4,8 % (2023) | ||||
Daglig leder Bedrift Ansatte 20 Sum driftsinntekter 10 342 NOK (2023) Totalrentabilitet i % 21,5 % (2023) | ||||
Daglig leder Bedrift Ansatte 20 Sum driftsinntekter 5 540 NOK (2023) Totalrentabilitet i % 19,8 % (2023) | ||||
Daglig leder Bedrift Ansatte 24 Sum driftsinntekter 6 715 NOK (2023) Totalrentabilitet i % 24 % (2023) | ||||
Kontaktperson Bedrift Ansatte 7 Sum driftsinntekter 5 108 NOK (2023) Totalrentabilitet i % 22,3 % (2023) |
STYREVERV
- Viser 4 av 4Rolle | Bedrift | Ansatte | Sum driftsinntekter | Totalrentabilitet i % |
---|---|---|---|---|
Rolle | ||||
Styrets leder | Madlakrossen 10 AS | - | 305 NOK (2023) | 4,8 % (2023) |
Styremedlem | Sushi Mariero AS | 20 | 5 540 NOK (2023) | 19,8 % (2023) |
Styremedlem | Ganddal Sushi AS | 7 | 5 108 NOK (2023) | 22,3 % (2023) |
Styremedlem | Sushi Tasta AS | 24 | 6 715 NOK (2023) | 24 % (2023) |
Styrets leder Bedrift Ansatte - Sum driftsinntekter 305 NOK (2023) Totalrentabilitet i % 4,8 % (2023) | ||||
Styremedlem Bedrift Ansatte 20 Sum driftsinntekter 5 540 NOK (2023) Totalrentabilitet i % 19,8 % (2023) | ||||
Styremedlem Bedrift Ansatte 7 Sum driftsinntekter 5 108 NOK (2023) Totalrentabilitet i % 22,3 % (2023) | ||||
Styremedlem Bedrift Ansatte 24 Sum driftsinntekter 6 715 NOK (2023) Totalrentabilitet i % 24 % (2023) |
Største aksjepost
- Viser 1 av 2Navn | Ant aksjer | Andel |
---|---|---|
Madlakrossen 10 AS | 1 000 | 100 % |