Vi jobber med en ny versjon av Proff. Besøk beta.proff.no.

Test en Proff™ markedspakke gratis og uforpliktende i én måned - ingen automatisk fornyelse.

Våre brukere vet ofte hva de konkret vil ha, men ikke hvem de skal kjøpe det av. Våre markedspakker hjelper deg med å profilere din bedrift, fremheve din ekspertise og differensiere deg fra dine konkurrenter slik at du kan få flere oppdrag/salg.

Fyll ut- og send skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg og setter opp en gratis og uforpliktende test av markedspakke for din bedrift.

Takk for din henvendelse. Vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.


Slik behandler vi dine personopplysninger fra dette skjemaet

Proff™ markedspakker

Det er viktig å være tilstede på en arena der innkjøper leter etter en leverandør. Gjennom et engasjement i Proff® kan du gjøre ditt firma attraktivt og synlig for en potensiell innkjøper. Topprangering i din egen bransje, eksponering av logo og tryggende informasjon som referanser og sertifiseringer er viktig for å bli en foretrukket leverandør.

I tillegg inneholder pakkene markedsverktøy som anbudsvarsling, listeuttrekk, og bedriftsovervåkning. Disse verktøyene holder deg orientert om endringer i bedrifter som er viktige for deg, hjelper deg med å finne gode prospects for salg, og varsler deg om nye oppdrag for din virksomhet.